kvaliteta je na našoj strani!

INOX Dimnjaci!
Izrada Inox i dimnjaka od crnih čeličnih cijevi sa izolacijom od kamene vune te oblogom od aluminijskog lima, pokazali su se kao najbolje riješenje za sanaciju postojećih dimnjaka ili izvedbu nove dimovodne instalacije. Zbog svojeg dugog vijeka trajanja, brze izrade i montaže koja ne zahtjeva puno prostora savršeno su riješenje za svako kućanstvo.


Namjena izoliranih dimovodnih elemenata

Duplostjeni elementi se koriste za gradnju novih dimnjaka. Cijevi i elementi se lako montiraju na vanjski zid ili na unutarnji (obzidani dimnjak).
Inox dimnjaci otporni su na visoke temperature, kondenzat i na vremenske uvjete.

Elementi sa izolacijom - za Vaš novi dimnjak

Dimovodni elementi sa izolacijom od vune sastoje se od tri dijela. Dvije cijevi i izolacije između njih. Izolacija - mineralna vuna je negoriva i otporna je na visoke temperature te je postojnog oblika. Gumene brtve i spojnice garantiraju nepropusnost vode i dimnih plinova.
Dimovodne elemente proizvodimo i sa izolacijom zrak. IZO-AIR Duplostjene elemente LIM-MONT izrađuje i u varijanti sa prirubnicima. Paneli sa izolacijom od vune kao i vuneni cijevaci također su proizvod lim-mont-a gdje je sastavni proizvod kamena vuna.