kvaliteta je na našoj strani!

Mogućnosti tvrtke Guštin d.o.o. u području završnih radova u graditeljstvu su velike i prilagođene radu s novim, modernim materijalima, kao što su fasadni - zidni paneli skrivena spoja i fasadni - zidni paneli vidljiva spoja, sendvič paneli, krovni paneli...

Obje vrste fasadnih - zidnih panela mogu se postavljati vertikalno ili horizontalno, a pogodni su kao zidne i fasadne obloge na svim tipovima objekata pa svoju primjenu nalaze u stambenoj i industrijskoj izgradnji.

Osim toga zidni paneli vidljivog spoja proizvode se i u programu za hladnjače i hladionice.
Izolacijska ispuna: samogasivi poliuretan

Sendvič paneli  su najprisutniji materijal suvremene izgradnje bilo da se radi o skladišnim objektima, trgovinama, proizvodnim halama, stambenim objektima. Prednosti sendvič panela kao što su jednostavna i brza ugradnja, lako održavanje, dugovječnost i estetika razlozi su što ih često koristimo u svom radu.

Krovne panele koristimo za oblaganje svih vrsta krovnih konstrukcija.

Zidni paneli su često odabir naručitelja.  Spajaju se  koristeći skriveni ili vidljivi spoj čime je moguće postići maksimalnu atraktivnost fasade ili pregradnog zida.

 

Sukladno željama i potrebama investitora odabrat ćemo odgovarajuće panele koji mogu biti različiti po debljini jezgre panela  (60, 80, 100, 120, 150 i 200 mm) po vrsti ispune (kamena vuna, polistiren ili poliuretan) i dužini panela koja je prilagodljiva i ovisi o samom objektu.. Boja panela je iz RAL asortimana proizvođača M-PROFIL. Limovi od kojih se rade paneli su plastificirani bojeni (FeZn) čelični limovi debljine 0,5 i 0,6 mm. Gornji lim krovnog panela je trapezni lim visine 35 mm. vanjski lim može da bude mikroliniran čime se dodatno popravljaju mehaničke karakteristike panela.

 

Za detalje dodatne opreme molimo slobodno nam se obratite, a naši će stručnjaci ponuditi savjet i rješenje.

INVESTITOR PETROL BP
Drenova, Viškovo, Zamet
OBJEKT ...
PROJEKT ...
RADOVI ...